AZ ARA MÁRKA MINDIG ILLIK HOZZÁM – TEGNAP, MA ÉS HOLNAP IS

Korábban a cipőket csak a használhatóságuk miatt vettük. Ma már inkább szenvedélyről beszélhetünk – beleértve a kényelmet és a funkcionalitást is. Aki ezt és a vásárlóit IS megérti, tudja, mit akar holnap embere viselni. Mi megértettük és szenvedélyesen olyan cipőket készítünk, amik illenek női és férfi vásárlóinkhoz. Kiemelve a kényelmet, a divatot és a funkcionalitást – magas minőség mellett. Számunkra ez különösen fontos, s ez tette világszerte ismertté az ara márkát, melynek biztos helye van a cipőpiacon. Ahogyan a vásárlóink cipős szekrényében is.

DIVAT – NEM EGYSZERŰEN CIPŐ

Modern, de időtálló cipőket készítünk, ami része az egésznek, egy megjelenésnek – illeszkedve a ruházathoz és a kiegészítőkhöz. Kollekciónk darabjai, alaposan kidolgozott részleteikkel mindenféle stílushoz illenek.

JÓ KÖZÉRZET – EZ NEM CSAK LÁTSZAT

A kényelemre mindig úgy gondolunk, hogy minden láb divatos köntösben is jól érezze magát. Ez nálunk nem ellentmondás, ezt bizonyítja a cipők különleges talpkialakítása is. Mert ismerjük és megértjük a vevőinket. Ehhez minden irányzat ellenére hűek maradunk – ahogyan vásárlóinkhoz is.

ARA SHOES – TISZTÁN CSALÁDI ÜGY

Cipőket fejlesztünk, gyártunk és értékesítünk világszerte, több mint 4.000 munkatársunkkal, a központunk Langenfeldben, Németországban található. Több mint 60 éve családi tulajdonú vállalat vagyunk. A felelősségvállalás fontos része cégpolitikánknak – az anyagbeszerzésnél és gyártásnál a környezettel, a munkatársainkkal, beszállítóinkkal és családjaikkal szemben. De különösen kereskedelmi partnereinkkel és vásárlóinkkal szemben. A felelősségvállalás az oka a termékeink független intézetek által végzett folyamatos minőségellenőrzésének. Így a vevőink a minőség esetében is elmondhatják: „Illik hozzám”.

Welcome to the
ara retailer service

Dear Retailer, You are now in the ara shoes secure retailer area. Here you can find out about everything to do with the ara shop concept. You can also maintain your data or shop at the online store.

Additionally, much of the content that you know about from the ara retailer area can now be accessed without logging in. This includes, for example, information on marketing or details regarding our order centres and distribution partners. Your ara shoes team wishes you much success!

ReturnOn to the retailer area